Το κατάστημα συγχωνεύτηκε με το www.pomola.euΓια πομολάκια επίπλων σε ΠΡΟΣΦΟΡΑ μπείτε στο www.pomola.eu


OK

Όροι χρήσης ηλεκτρονικού καταστήματος.

Με την αποστολή της παραγγελίας σας και την χρήση του παρόντος καταστήματος αποδέχεστε ρητά και τους παρακάτω όρους.

Πολιτική απορρήτου / Προστασία Δεδομένων.

Όλα τα προσωπικά στοιχεία που θα δηλώσετε κατά την εγγραφή σας στο fotistika.eu καθώς και κατά την τοποθέτηση της παραγγελίας σας, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά και μόνο για την ομαλότερη διεξαγωγή των παραγγελιών σας, την ενημέρωσή σας και την επικοινωνία μας μαζί σας, προκειμένου να σας προσφέρουμε το καλύτερό επίπεδο υπηρεσιών και να εξασφαλίσουμε την ομαλή λειτουργία του ιστοχώρου αυτού. Το κατάστημά μας λειτουργεί σύμφωνα με την ισχύουσα Ελληνική και Κοινοτική οδηγία εφαρμόζοντας τον Ν. 2472/97 περί προστασίας των προσωπικών σας δεδομένων και δεσμευόμαστε ότι δεν θα παραχωρήσουμε, προωθήσουμε, πουλήσουμε ή δημοσιοποιήσουμε σε τρίτους τα προσωπικά σας στοιχεία τα οποία και χρησιμοποιούμε αποκλειστικά για προσωπική μας χρήση.

Τα προσωπικά σας στοιχεία χρησιμοποιούνται για την προώθηση, υποστήριξη και εκτέλεση της μεταξύ μας εμπορικής σχέσης. Τα τηρούμενα προσωπικά στοιχεία του αρχείου μας μπορεί να κοινοποιηθούν στις αρμόδιες δικαστικές και διοικητικές αρχές καθώς και στην αστυνομία, κατόπιν νόμιμου αιτήματός τους και σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις. Όλοι μας οι πελάτες έχουν το δικαίωμα να ζητήσουν ανά πάσα στιγμή την ενημέρωση για τα προσωπικά τους στοιχεία, καθώς και την διαγραφή τους από το σύστημά μας.

Παρουσίαση Προϊόντων

Γίνεται από πλευράς μας κάθε δυνατή προσπάθεια προκειμένου να σας παρουσιάσουμε τα προϊόντα μας με τον καλύτερο τρόπο, με λεπτομερείς φωτογραφίες αλλά και αναλυτικές περιγραφές. Καθώς πολλά από τα είδη μας είναι χειροποίητα ή παράγονται από φυσικά υλικά, είναι πολλές φορές αδύνατο να μην υπάρχουν διαφορές στους χρωματισμούς μεταξύ χειροποίητων ή στο χέρι επεξεργασμένων μοντέλων. Υπάρχει πάντα η πιθανότητα να υπάρχουν διαφορές στους χρωματισμούς μεταξύ της εικόνας στην οθόνη του υπολογιστή και στο προϊόν που θα παραλάβετε. Η απόδοση του χρώματος μπορεί να είναι διαφορετική στην εκάστοτε οθόνη που χρησιμοποιείτε και εξαρτάται από την ρύθμιση χρωμάτων που έχει κάνει ο εκάστοτε χρήστης στην οθόνη του. Με την παραγγελία σας αποδέχεστε ότι χειροποίητα ή στο χέρι ζωγραφισμένα μοντέλα θα παρουσιάζουν μικρές ή μεγαλύτερες διαφορές μεταξύ τους οι οποίες δεν είναι αιτία για αντικατάσταση, καθώς ο γενικότερος χαρακτήρας του προϊόντος δεν αλλάζει. Επίσης τα είδη μας και ειδικά τα παιδικά πόμολα, διαθέτουν ζωντανά χρώματα τα οποία δεν μπορούν πολλές φορές να αποδοθούν σωστά στην οθόνη του υπολογιστή σας. Κατά βάση τα χρώματα στις φωτογραφίες του site υστερούν σε σχέση με την πραγματικότητα. Με την παραγγελία σας αποδέχεστε ότι η εταιρεία μας δεν μπορεί να φέρει ευθύνη για την απόδοση των χρωμάτων στην οθόνη σας και για το λόγο αυτό στην περιγραφή του εκάστοτε προϊόντος αναφέρεται και το χρώμα αυτού.

Ασφάλεια συναλλαγών

Οι συναλλαγές με πιστωτική κάρτα γίνονται μέσω της εταιρείας PAYPAL με τον υψηλότερο βαθμό ασφαλείας που υπάρχει στο Internet. Η εταιρεία μας δεν παραλαμβάνει τα στοιχεία της κάρτας σας, αλλά ενημερώνεται για την πληρωμή από την PAYPAL και σας αποστέλλει την παραγγελία σας. Τα στοιχεία της κάρτας σας ΔΕΝ μας γνωστοποιούνται ποτέ.

Επιστροφές προϊόντων

Όλα μας τα είδη μπορείτε να μας τα επιστρέψετε εντός 14 ημερών χωρίς αιτιολογία σε περίπτωση που για κάποιο λόγο δεν σας αρέσουν η αλλάξατε γνώμη. Με τον τρόπο αυτό προσφέρουμε μια πρόσθετη διευκόλυνση στις συναλλαγές σας μαζί μας και κάνουμε τις αγορές σας χωρίς ρίσκο. Προϋπόθεση πάντα είναι να μην έχει ανοιχτεί ή καταστραφεί η συσκευασία τους και να βρίσκονται σε καλή κατάσταση. Σε περίπτωση που γίνει επιστροφή προϊόντων η ευθύνη για την άφιξη του προϊόντος σε καλή κατάσταση βαρύνει το αποστολέα. Προϊόντα που επεστράφηκαν σε κακή κατάσταση, χτυπημένα ή με σπαμένα κρύσταλλα και προβλήματα λόγω ελλειπής συσκευασίας δεν θα γίνονται δεκτά. ΠΡΟΣΟΧΗ! Βάση της ισχύουσας νομοθεσίας τα μεταφορικά της επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνουν τον αγοραστή. Παρακαλώ πριν την επιστροφή ελάτε σε επαφή μαζί μας για να σας διευκολύνουμε κάνοντας χρήση της δικής μας μεταφορικής εταιρίας με μειωμένο κόστος.

Η εταρία μας δεν αποδέχετε επιστροφές προϊόντων στα οποία έχει γίνει επέμβαση από τον αγοραστή, έχουν υποστεί μετατροπές / αλλιώσεις ή έχουν καταστραφεί οι αρχικές τους συσκευασίες.


Αρχή